Koudebruggen: zo ga je om met de vijand van je energielasten

Velen hebben last van koudebruggen zonder te weten wat het precies inhoudt. Heb jij last van vocht- en schimmelplekken in je woning? Zijn er plekken in je woning waar sprake is van een temperatuurverschil? Dan kan dit voortkomen uit een gebrekkige isolatie of een gebrek aan isolatie. Behalve de overlast in je woning levert het […]

Thermografisch onderzoek uitgelegd

Wil je graag meer informatie over thermografisch onderzoek? Dat komt goed uit want in dit artikel gaan we dieper in op de onder andere de volgende vragen: wat is een thermografisch onderzoek, wat kun je ermee onderzoeken, in welke situaties is het verstandig om te uit te laten voeren en welke apparatuur wordt er gebruikt.

schimmels in slaapkamer

Schimmels in uw slaapkamer? Wat te doen?

Heeft u last van schimmels in uw slaapkamer? Dat ziet er niet alleen heel smerig uit maar veel belangrijker nog: het levert ook echt gezondheidsrisico’s op. En die zet u liever niet op het spel toch? Nu zijn er diverse factoren die ervoor zorgen dat u (zwarte) schimmels in je slaapkamer kunt krijgen.

qv10-meting-simultaan

Wat is een blowerdoortest?

Blowerdoortest, luchtdichtheidsmeting, luchtdichtheidstest, qv10 onderzoek en luchtdicht bouwen. Allemaal woorden die met elkaar te maken hebben. En die je dus ook veel terug ziet komen in dit artikel.