• riool lekkage

Stankoverlast

Methode: riooltechnisch onderzoek
Bij: stankoverlast en/of vochtprobleem
Hoe: met rookgas, camera-inspectie en/of kleurstof

Wanneer is bij stankoverlast een riooltechnisch onderzoek nodig?

Ervaart u stankoverlast in huis, op kantoor of in een gebouw? Een onaangename geur die steeds weer terugkeert, terwijl u niet weer waar deze vandaan komt? Dan kan een riooltechnisch onderzoek uitkomst bieden. Ook bij sommige vochtproblemen of het ervaren van tocht in huis, kantoor of gebouw kan een riooltechnisch onderzoek oplossing bieden.

Hoe werkt een riooltechnisch onderzoek?

Na het maken van een afspraak komen we bij u langs om de rioolinspectie uit te voeren. Afhankelijk van de klachten hebben we twee verschillende methodes die we kunnen inzetten: de rookgastechniek en camera-inspectie. Bij een vochtprobleem gebruiken we ook kleurstoffen om het lek op te sporen.

Misschien bent wat huiverig voor een riooltechnisch onderzoek, maar dat hoeft niet. AB Klimaatbeheersing voert rioolinspecties uit zonder hakken of breken.

Wat kan ik van AB Klimaatbeheersing verwachten?

Na de rioolinspectie ontvangt u een onafhankelijke rapportage met daarin helder beschreven wat het probleem is en welk advies wij geven om het probleem op te lossen. In het rapport vindt u ook meetresultaten, grafieken en foto’s.

Goed om te weten: AB Klimaatbeheersing is volledig onafhankelijk. We verrichten geen herstelwerkzaamheden en hebben er dus geen enkel belang bij om ons advies in een bepaalde richting te sturen.

Meer weten?

Heeft u stankoverlast en wilt u weten of wij u met een rioolinspectie het probleem kunnen opsporen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

073-6447092
info@abklimaatbeheersing.nl