• drogen van wanden

Bouwkundig onderzoek lekkages

Lekkages kunnen op verschillende plaatsen in uw woning of bedrijfspand ontstaan en verschillende oorzaken hebben. Een lekkage kan waterschade veroorzaken, maar ook vervelende gezondheidsklachten. Goed nieuws: met een bouwkundig onderzoek gaan wij de lekkage in uw leiding vinden.

Hoe sporen we met bouwkundig onderzoek een lekkage op?

Het opsporen van een lekkage kan op verschillende manieren gebeuren. Afhankelijk van de situatie bepalen we welke opsporingsmethode de beste kans op snel resultaat geeft. Vaak werken we met een vochtmeting, infraroodtechniek of met rookgas. In een aantal gevallen gebruiken we ook de kleurstoftechniek. Hiermee maken we een lek met een kleur zichtbaar.

Wat kan ik van AB Klimaatbeheersing verwachten?

Na een uitvoerig intakegesprek, komen we bij u langs om een bouwkundig onderzoek naar de lekkage uit te voeren. Nadat we het lek hebben gevonden, ontvangt u van ons een helder verslag met daarin de resultaten van het onderzoek. Ook geven we advies hoe u de lekkage kunt oplossen.

Belangrijk om te weten: AB Klimaatbeheersing is volledig onafhankelijk. We verrichten geen herstel- of reparatiewerkzaamheden en hebben er dus geen enkel belang bij om ons advies in een bepaalde richting te sturen.

Bovendien: we hakken en breken niet. Met onze opsporingsmethodes brengen we geen schade aan.

Meer weten?

We vertellen u graag hoe wij een bouwkundig onderzoek naar lekkages uitvoeren. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op. Want we snappen dat u haast heeft!

073-6447092
info@abklimaatbeheersing.nl