Over AB Klimaatbeheersing

AB Klimaatbeheersing is specialist op het gebied van klimaatbeheersing, droogtechniek en bouwkundig onderzoek.

We zijn ons op dit gebied gaan specialiseren vanuit ons zusterbedrijf AB Lekdetectie. Te vaak zagen we immers dat onze opdrachtgevers niet alleen problemen met lekkages hadden, maar ook met hun binnenklimaat.

Gezond en veilig

Bij onze werkzaamheden op het gebied van het binnenklimaat richten we ons echter niet alleen op vochtproblemen. Ook ventilatie, warmte en energie(verlies) zijn belangrijke speerpunten. Samen dragen ze immers bij aan waar het ons allemaal om te doen is: een gezonde en veilige leef- en werkomgeving voor iedereen.

Geheel onafhankelijk

AB Klimaatbeheersing is volledig onafhankelijk. We verrichten geen herstelwerkzaamheden en hebben er dus geen enkel belang bij om ons advies in een bepaalde richting te sturen. Bovendien hakken en breken we niet; met geen van onze methodes brengen we schade aan.

A en B

AB Klimaatbeheersing en AB Lekdetectie zijn opgericht door Frank van Alebeek (de ‘A’ van AB) en Michael Buitenkamp (de ‘B’). Samen met adviseur Pascal Bekker en een ervaren serviceteam staan ze klaar voor al uw vragen over klimaatbeheersing, droogtechniek en bouwkundig onderzoek.